TEMAD'dan kadınlara jest

TEMAD

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı, Kadınlar Gününde üyelerine sabah kahvaltısı etkinliği düzenleyerek örnek bir davranışa imza attılar.

KARANFİLLİ KAHVALTI

Kırıkkale Şube Başkanı Coşkun Koçak yapmış olduğu açıklamada: “Dünya Kadınlar Gününde başımızın tacı olan, annemiz, eşimiz, kızımız olan kadınların bir güne sığmayacak sevgisini içimizde hissederek, onlara bir etkinlik düzenlemek istedik. Bu bağlamda üyemiz olan kadınları ve erkek üyelerimizin eşlerini derneğimizde ağırlayarak bir sabah kahvaltısı düzenledik. Kahvaltı sonunda kahve ikramında bulunduğumuz kadınlarımıza karanfiller eşliğinde bizim hayatımızda olmalarından dolayı teşekkür ettik. Burada tüm kadınlarımızın fedakâr annelerimizin, bacılarımızın kadınlar gününü tebrik ediyoruz” dedi.

BİZİM DİNİMİZ KADINA ÖNEM VERİR

TEMAD Kırıkkale Şube Başkanlığı Medya Tanıtım Başkan Yardımcısı Emekli Astsubay Gazeteci Yazar Fazlı Güventürk ise yaptığı konuşmada kadının İslam’daki yerine atıfta bulunarak, “Bizim dinimiz kadına tüm dinlerden daha çok önem verir. Bunun en büyük örneği Peygamberimiz döneminde ve sonrasında ilmi konularda adeta danışman olan Hz. Ayşe’dir. İslam bu kadar kadına değer vermişken günümüzde bilinçsizce kadına yapılan zulüm ve değersizleştirmeyi kınıyoruz. İnsanlık için en güzel örnek Sevgili Peygamberimizdir. O, hanımlara karşı daima sevgi, saygı, hoşgörü ve anlayış göstermiş, bırakın dövmeyi, hanımlara karşı hiçbir zaman kaba davranmamış, hep güler yüzlü olmuştur. Dolayısıyla Peygamberimizin hanımlara karşı gösterdiği bu tavır, hepimiz için örnek olmalıdır. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın gününü kutluyor, onların gelecekte hayırlı evlatlar yetiştirmesi için baş tacı yapılması gerektiğini ifade ediyoruz” şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ